Fortimel Crème - Appelnestje met vanillecrème
BEREIDING
Draai de punten van een ontdooid plakje bladerdeeg omhoog zodat er een bakje ontstaat.
Snijd de appel in stukjes en vermeng deze met de rozijnen en kaneel. Vul het bakje met het mengsel. Bak het appelnestje 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 225°C.
Verdeel over het nog warme nestje de Fortimel Crème. U kunt Fortimel Crème opwarmen. Let hierbij op dat het cupje niet in de magnetron mag. Garneer het appelnestje met een toefje slagroom.
De afbeelding van het gerecht is ter illustratie.
VOEDINGSWAARDEN
per portie
Energie | 684 kcal of 2928 kJ |
---|---|
Vet (g) | 41 |
Vezels (g) | 3,9 |
Koolhydraten (g) | 64,9 |
Eiwit (g) | 16,5 |
INGREDIËNTEN
per nestje
- 1 plakje kant-en-klare bladerdeeg
- 1/4 appel (50g)
- 1 eetlepel rozijnen (10g)
- Kaneel (10g)
- 1 cupje Fortimel Crème vanillesmaak
- Geklopte slagroom