Puree van peer met diksap
15
minutes
Makkelijk
BEREIDING
- Schil de peren en snij ze in stukken.
- Bewaar de kern en de zaadjes van het fruit en doe dit in een fijne doek.
- Voeg het water toe aan het fruit. Zet dit op een zacht vuurtje samen met de fijne doek tot u een moes krijgt.
- Haal de fijne doek uit de koekenpan en voeg op het einde van de bereiding de maïzena toe. Meng goed.
- Laat nog enkele minuten indikken en pureer daarna tot moes.
- Voeg beetje bij beetje Neocate LCP poeder toe.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 668 |
---|---|
Vetten (g) | 4.2 |
Vezels (g) | 2 |
Koolhydraten (g) | 26.5 |
Eiwitten (g) | 2.5 |
INGREDIËNTEN
Voor 2 porties
1 afgestreken eetlepel maizena 7 g
2 peren 250 g
30 ml water
7 maatschepjes Neocate LCP