Bolognese van gehakt en aardappel
BEREIDING
- Schil de aardappel en hak deze in kleine stukjes. Schil en rasp de courgette.
- Verwarm de olie in een pan en bak de kip boven een middelhoog vuur bruin.
- Voeg aardappel en water toe. Breng het aan de kook en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen tot de aardappel zacht is.
- Prak de aardappel met een vork fijn.
- Voeg de courgette toe en laat het nog enkele minuten op het vuur staan.
- Laten afkoelen.
- Voeg net voor het eten 2 maatschepjes Neocate LCP poeder toe.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 653 |
---|---|
Vetten (g) | 5.4 |
Vezels (g) | 1.2 |
Koolhydraten (g) | 17 |
Eiwitten (g) | 8.8 |
INGREDIËNTEN
Voor 4 porties
100 g kipfilet gehakt of ander toegestaan vlees
1-2 theelepels toegestane olie
125 g courgette
2 maatschepjes Neocate LCP poeder per portie
250 g aardappel
250 ml water